Zašto odabrati Royal Bride by Ivana Bilić

Hrvatski brend Royal Bride by Ivana Bilić nastao je inspiriran idejom kreiranja jedinstvenih dizajnerskih ručno rađenih vjenčanica, s ukrasima od kristala. Royal Bride by Ivana Bilić ujedno je i zastupnik američkog brenda Enzoani.

Mnoge od nas su još kao djevojčice maštale o tom danu kada će svom odabraniku, pred obitelji i dragim gostima, izgovoriti sudbonosne riječi: „da, uzimam.“ Mnoge od nas već su tada zamišljale romantičnu atmosferu tih posebnih trenutaka, raskošnu tortu koju ćete skupa rezati, cvjetne vjenčiće, djeveruše, prvi ples… I naravno haljinu, tu savršenu vjenčanicu zbog koje će svim zastati dah. Iskreno, od kad smo odrasle to se nije promijenilo: djevojčica u nama i dalje vidi tu haljinu.

Mi iz Royal Bride tima obožavamo taj trenutak: trenutak kada se mladenka pogleda u zrcalo i u svom odrazu prepozna haljinu iz snova. Upravo su to trenuci zbog kojih strastveno volimo ono što radimo.

Neke pak buduće mladenke nisu nikada imale tako jasnu viziju o tome kako bi željele izgledati na dan svojeg vjenčanja. S njima se volimo upustiti u pravo malo istraživanje: smatramo to uzbudljivim izazovom i veseli nas što možemo pomoći savjetima dok ne pronađemo haljinu koja će mladenki izmamiti osmijeh na lice. To je taj osjećaj kada zna da je pronašla pravu haljinu- onu koja naglašava svu njezinu ljepotu i u kojoj se osjeća baš onako kako treba: veličanstveno.

U svakom slučaju, bez obzira na to je li točno zna što želi ili će to tek uvidjeti kad isproba pravu haljinu, dan vjenčanja jedan je od najvažnijih i najljepših u njenom životu, a mladenka je u središtu pozornosti. Na onima koji kreiraju i izrađuju vjenčane haljine zato je velika odgovornost, a mi iz Royal Bide tima toga smo itekako svjesni.

Želite znati zašto smo uvjereni kako trebate odabrati baš nas?

  • Prije svega, mi znamo da Vam je od svih haljina koje ćete u životu obući najvažnija upravo vjenčanica i zato su sve naše haljine unikati- svaka je vjenčanica jedinstvena baš kao i Vi.
  • Dizajn i krojevi naših Royal Bride vjenčanica rezultat su dugogodišnjeg iskustva te su sve naše haljine udobne i lagane, a korzeti ističu Vaše obline.
  • Također znamo da se na dan svog vjenčanja želite osjećati udobno i zato biramo samo sto posto prirodne materijale, a ne polyestere i ostale mješavine sintetičkih materijala.
  • U ovom smo poslu već dugi niz godina i rado Vam pomažemo svojim iskustvom: svaka mladenka će nakon narudžbe termina u našem salonu u Gundulićevoj 8, u središtu Zagreba, na raspolaganju imati i vlastiti atelje te stručnog stilista koji će se posvetiti samo njoj. Naime, mi iz Royal Bride tima smatramo kako je dan kada birate vjenčanicu dan kada Vi trebate biti u središtu pažnje.
  • Naš je dizajn zaštićen proizvod salona te se ne može vidjeti nigdje osim u našem zagrebačkom Royal Bride salonu.
  • Obožavamo kreativni dio našeg posla, stalno stvaramo nove haljine, a jednom godišnje lansira se kolekcija od čak 40-tak novih modela.
  • Poštujemo Vaše želje i želimo ispuniti Vašu viziju, zato izrađujemo i custom made vjenčanice po narudžbama diljem svijeta.
  • Želimo Vam olakšati i smanjiti svaki stres uoči Vašeg velikog dana: za mladenke koje nisu iz Zagreba dovoljan je samo jedna dolazak u naš Royal Bride salon, a nakon toga odabrana haljina može stići na Vašu kućnu adresu unutar 24 sata, bilo gdje u Hrvatskoj i u inozemstvu.
  • Također, nudimo Vam kompletnu uslugu te osim same haljine u našem salonu možete odabrati nešto za sebe iz bogate ponude asesoara. Možda će to biti veo, ukras za kosu, bunda, stola, plašt, povezica, kišobran, košara ili jastučić za prstenje – imamo sve što možete poželjeti, a svaki je asesoar dizajn Royal Bride salona.
  • U Royal Bride salonu nudimo Vam vjenčanice za najam, prvo nošenje ili kupnju.

Ponosni smo zbog svake nove mladenke koja prepozna koliko smo posebni i koliko je ljubavi prema luksuznoj modi utkano u svaku našu haljinu. Veseli nas što možemo biti dio Vaše životne priče, dio čarolije Vašeg dana.

Upustite se, skupa s našim stručnim timom, u uzbudljivo i zabavno iskustvo biranja savršene i jedinstvene vjenčanice. Poklonite nam svoje povjerenje, odaberite haljinu dostojnu kraljevne i budite naša Royal mladenka.

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *