Tretmani u salonu ljepote koje ni jedna mladenka ne smije zaboraviti

Mjeseci prije vjenčanja ispunjeni su brojnim obavezama, razgledavanjem sala, isprobavanjem jelovnika i torta,biranjem cvijeća i dekoracija… Treba biti dobar organizator da sve na kraju ispadne onako kako ste zamislili. Uz sve te obaveze ne smijete zapostaviti ono najvažnije: svoj izgled. Stoga je presudno da na vrijeme rezervirate termine u kozmetičkom salonu – a pogledajte koga biste još trebali posjetiti prije velikog dana. Naša lista pomoći će Vam da ništa ne smetnete s uma i da naprosto zablistate! Royal Bride za Vas izdvaja 5 nezaobilaznih postaja na putu ka savršenom izgledu.

1. Zdrava koža je najljepša

Neka Vam posjet dermatologu bude prvi korak – osobito ako imate problematičnu kožu.

Dogovorite pregled te mjesecima prije vjenčanja više pažnje stavite na kožu, osobito na lice. Njegujte kožu prema preporukama stručnjaka. I još nešto, nastojte se hraniti što zdravije – Vaša koža bit će Vam zahvalna i dobro pripremeljena za šminku.

Također, dogovorite svoj termin za uklanjanje dlačica i ne zaboravite eventualne dlačice na licu koje je najbolje ukloniti laserom. Dobro je investirati i u nekoliko tretmana čišćenja i dubinske njege kože lica.

2. Blistavi osmijeh

Prije vjenčanja svakako biste trebali posjetiti stomatologa. Ne kaže se uzalud kako je osmijeh najljepši ukras svakog lica, zato si priuštite tretmane čišćenja i, po potrebi, izbjeljivanja zubi. Naravno, preduvjet za ovo je da su svi zubi zdravi.

5. Sexy ten

Možda niste ljubiteljica solarija, ali svega nekoliko posjeta studiju za sunčanje podarit će Vam lijep preplanuli ten zbog kojeg ćete izgledati zdravije i vitkije.

Uz kožu lica koje izgleda kao okupano suncem i Vaš će osmijeh izgledati blistavije.
royal-bride-salon-ljepote

Alternativa solariju je ten u spreju koji će imati isti učinak. Svakako preporučujemo da ne pretjerujete jer biste mogli postići kontraefekt i izgledati umjetno – osobito ako je Vaše vjenčanje usred zime, kad bi suviše preplanuli ten izgledao neprirodno.

4. Zdravi i lijepi nokti
Nikako ne zaboravite na jedan važan detalj -nokte. Dogovorite unaprijed pedikuru i manikuru – najbolje dan prije vjenčanja. Vaši će se nokti i ruke vidjeti na mnogim fotografijama – osobito kad prsten bude glavni motiv. Potrudite se da izgledaju reprezentativno.

Ako imate lomljive nokte koji pucaju, obratite posebnu pažnju na njih mjesecima prije samog vjenčanja. Možda je krajnje vrijeme da počnete uzimati vitamine i minerale kako bi Vaši nokti ojačali.

5. Kosa na koju ste ponosni
Jasno da ćete frizeru na svečanu frizuru ići tek kad za to dođe vrijeme, no trebali biste posjetiti frizerski salon i nekoliko puta prije samog vjenčanja – kako bi Vam skratili eventualne ispucale vrhove, obnovili ekstenzije ako ih koristite, dali savjete za pravilno njegovanje kose i dakako, na vrijeme obojili kosu. Eksperimentiranje s bojim ostavite za neku drugu priliku i nikako ne poduzimajte radikalne zahvate tik pred vjenčanje.
royal-bride-salon-ljepote-kozmeticki

Nails are the period at the end of the sentence. They complete the look.

Prabal Gurung, fashion designer

Ako si to možete priuštiti, odvedite kumu ili najbolju prijateljicu na spa vikend i spojite ugodno s korisnim. Opustite se i uživajte u masažama i tretmanima ljepote kao prava Royal mladenka. Zašto ne, Vaš veliki dan je pred Vama, i imate pravo da samu sebe malo razmazite – a ni rezultati neće izostati.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *