Tea & Ivan: neodoljivi Royal par kao s filmskog platna

Tea i Ivan jedan su od onih parova za kojima se okreću glave – ona prelijepa, a on zgodan i naočit, zajedno su dobitna kombinacija. No, na dan njihova vjenčanja, Tea u svojoj elegantnoj vjenčanici i Ivan u bijelom odijelu, doista su izgledali kao Royal Bride modeli. Lako bi ih se moglo zamijeniti za likove nekog talijanskog filmskog klasika. Naime, oboje su se odlučili za Royal Bride brend i bili su savršeno usklađeni, kao kralj i njegova kraljica – pravi Royal par.

tea
„Kod Vas u Royal Bride salon dovela me moja vjenčana kuma i u vjenčanicu sam se zaljubila na prvi pogled zbog njene raskošnosti, a opet jednostavnosti. Ivan je također kupio odijelo kod Vas u koje mu se odmah jako svidjelo“, kazala je naša Royal mladenka, ljepotica Tea.

Jednostavna, a opet glamurozna vjenčanica sirena kroja, u koju se Tea bila zaljubila čim ju je u Royal Bride salonu prvi put ugledala, naprosto savršeno ističe njezinu vitku figuru, dok Ivanovo bijelo odijelo najbolje opisuju dvije riječi: muževna elegancija.

„Ljudi su komentirali kako oboje izgledamo kao iz nekog filma i da se teško slikama uopće može dočarati koliko smo oboje bili elegantni… Royal Bride je ispunio i više no što smo mogli očekivati, hvala vam od srca na svemu“, poručila nam je naša očaravajuća Royal mladenka Tea.

Njihova veza traje već osam godina, a nedavno su stali i pred oltar kako bi u društvu prijatelja i obitelji zapečatili svoju ljubav.

Velika nam je čast što su Tea i Ivan postali dio naše Royal Bride obitelji, želimo ovom veselom mladom paru prekrasan zajednički život.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *