Tatjana & Igor: Ljubav na prvi pogled doista postoji!

Mišljenja oko toga postoji li doista ljubav na prvi pogled su podijeljena, no Tatjanina i Igorova priča raspršit će sve sumnje. Ne samo da su se zaljubili jedno u drugo čim su se ugledali, nego je njihova veza izdržala i odvojenost koja je trajala pune tri godine. Bez obzira na to vjerujemo li u ljubav na prvi pogled ili ne, istina je kako prava ljubav ruši sve prepreke i propitkuje sve ono što smo mislili da znamo.

tatjana-ljubav-na-prvi-pogled

When I saw you I fell in love, and you smiled because you knew.

William Shakespeare

Tatjana je jedne hladne večeri u veljači izašla s prijateljicama kako bi proslavila polaganje posljednjeg ispita na fakultetu. Tom je prilikom upoznala Igora, čovjeka za kojeg će se pet godina kasnije i udati. Igor je bio došao u posjet prijatelju koji im je na kraju bio vjenčani kum.

„Sreli smo se u kafiću i na prvi pogled odmah ‘kliknuli’. Nakon razmjene brojeva i nekoliko kava, nisam se previše nadala jer se vraćao u Rijeku. Međutim, nakon mjesec dana, odlučili smo pokušati i dati priliku jedno drugom. Naša ljubav razvijala se polako i strpljivo – pune 3 godine smo bili veza na daljinu. Kad je Igor preselio u Zagreb, ubrzo sam i ja dobila posao tamo te smo započeli zajednički život. Shvatili smo da nam je zajedno još bolje i da je to ono čemu smo težili – biti skupa svaki dan, svaki sat“ otkrila nam je naša Royal mladenka Tatjana.

Iako su ih prijatelji neprestano ispitivali zašto čekaju s vjenčanjem, taj dan im se još činio dalekim i nestvarnim. Tatjana naime nije jedna od onih djevojaka koja je od malih nogu sanjarila o vjenčanju. Igor se ipak odvažio poduzeti sljedeći korak:

„Prošle godine, odlučili smo otići na zajedničko obiteljsko ljetovanje na predivni Mali Lošinj. Sestra mi je u prolazu napomenula da me možda čeka neko iznenađenje. Ja sam se samo od srca nasmijala! Ispalo je da je Igor obitelji obznanio kako me planira zaprositi, a ja o tome nisam imala pojma. Odlučili smo prošetati predvečer, a on je inzistirao da odemo na kraj rive, do zadnjeg mola. Nisam se ni snašla, a Igor je kleknuo i zaprosio me. Bila sam potpuno iznenađena, ali ubrzo sam shvatila što se događa i ispalila: ‘da’. Proslavili smo zaruke intimnom večerom s obitelji u prekrasnom restoranu na obali.“

Ovaj lijepi mladi par odlučio je da vjenčanje bude u jesen, jer je to za oboje najljepše godišnje doba. Kad je krenula u potragu za vjenčanicom, bez jasne vizije, Tatjana je prekršila nepisano pravilo da budući suprug ne smije vidjeti svoju mladenku u vjenčanici prije samog vjenčanja- te je na isprobavanje povela baš njega. Naime, sestra i prijateljice silno su se uzbudile oko pripreme za Tatjanino vjenčanje i svaka od njih imala je vlastitu viziju o tome kako bi mladenka trebala izgledati. Tatjani je, s druge strane, najvažnije bilo da bude lijepa odabraniku svog srca.

„Pretraživala sam fotografije na internetu i svidjelo mi se puno različitih modela, jedino se nisam vidjela u velikoj krinolini. Odlučila sam otići na sajam vjenčanja i tamo sam zapazila Royal Bride by Ivana Bilić. Svidjeli su mi se izloženi modeli, cijene su bile odlične i kvaliteta neupitna. Na Facebooku sam vidjela širu ponudu i odmah mi je za oko zapeo jedan model – lagana vjenčanica A kroja, ukrašena čipkom u gornjem dijelu i ispunjena bogatim tilom u donjem. Već idući dan posjetila sam Royal Bride salon i zatražila probu viđene vjenčanice, Bila sam oduševljena! Vjenčanica mi je ‘sjela’ iz prve, čak nisu bile potrebne niti ikakve sitne promjene. Bila je udobna, što mi je bilo izuzetno važno i u njoj sam se osjećala potpuno svojom. Kad me Igor ugledao, znala sam da nema više traženja i zaista, jedna sam od rijetkih sretnica koja je našla vjenčanicu iz prve“, prisjetila se prelijepa Tatjana.

Izbor je očito bio pogođen jer je naša Royal mladenka dobila puno komplimenata, a gosti su osobito hvalili jednostavnost i eleganciju odabrane haljine.

Iako Tatjana nije kao mnoge druge romantičarke koje snivaju o vjenčanju i raskošnoj bijeloj krinolini, njezin veliki dan bio je itekako romantičan:

„Dan vjenčanja pamtit ću po predivnoj pozitivnoj energiji, osmijesima, bezbrojnim čestitkama i veselju koje nas je držalo na plesnom podiju do jutarnjih sati. Najljepši trenutak bio je kad mi je dragi odlučio odsvirati pjesmu Ti si mi u mislima. Svi gosti su ustali i zapljeskali, a ja sam se vrtjela u svojoj vjenčanici na plesnom podiju“, kazala je naša čarobna mladenka tamne kose, pametnih očiju i zaraznog osmijeha.

In true love the smallest distance is too great, and the greatest distance can be bridged.

Hans Nouwens

Kao i druge naše Royal mladenke, Tatjana svim djevojkama koje pripremaju vjenčanje savjetuje da dosta pažnje stave na samu organizaciju, kako bi na svoj veliki dan mogle biti opuštene:

„Ne opterećujte se tuđim sugestijama, neka sve bude onako kako si same želite, a pogotovo vaša vjenčanica. U njoj ćete provesti najvažniji dan u svom životu i ako se vi ne osjećate u njoj dobro, neće ni drugi oko vas. I naravno, ne zaboravite dobre plesne cipele!“

Ni sami to ne bismo mogli bolje reći. Tatjani i Igoru želimo ispunejnje svih želja – da je njihova ljubav jaka već su dokazali, a sad je vrijeme da uživaju u svojoj sreći.

Vaš Royal Bride tim

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *