Tatjana & Ante: „Kad me zaprosio, ostala sam bez teksta…“

Ante je pomno i do u detalja smislio kako će zaprositi odabranicu svoga srca, dražesnu Tatjanu. Trebalo se to dogoditi na njegov rođendan. No, planovi su se izjalovili: baš tog dana Tatjana je morala odraditi smjenu na poslu izvan uobičajenog rasporeda. Tako se Ante morao strpjeti i sve ostaviti za dan poslije rođendana. Ipak, na kraju se sve sretno završilo.

„Moja prva reakcija kad me pitao želim li se udati za njega bila je doslovno minuta šutnje, ostala sam bez teksta.  A onda su došle i suze – nisam mogla doći sebi od sreće i uzbuđenja. No, za mene je to bilo to – Ante je onaj pravi. Rekla sam da“, Ispričala nam je ljupka Tatjana.

Tako je ovaj simpatični par odučio učiniti svoju vezu formalnom – čekali nisu dugo, čini se da su brzo nakon prvih susreta oboje shvatili da su srodne duše. Tatjana i Ante upoznali su kao kolege, Ante se naime bio zaposlio u trgovini gdje je Tatjana bila radila.

„Provodeći puno vremena zajedno, na istom mjestu, počeli smo sve češće razgovarati općenito o životu, prošlim poslovima, interesima, planovima za budućnost… Nakon nekoliko mjeseci otišli smo na prvu kavu izvan radnog okruženja – i tako je počela naša velika ljubavna priča“, prisjetila se naša Royal mladenka, elegantna i nježna brineta Tatjana.

Počele su uzbudljive pripreme za vjenčanje. Tatjana je zamišljala sebe kao mladenku u jednostavnoj, klasičnoj krinolini s korzetom i velom. No, potraga za vjenčanicom na kraju uopće nije bila laka.

Buduća je mladenka obišla sve zagrebačke salone i niti jedna haljina je nije ‘osvojila’. Sve dok nije otkrila Royal Bride by Ivana Bilić:

„Iskreno, Royal Bride odabrala sam pukim slučajem i to na samom kraju svoje potrage za savršenom vjenčanicom. Obišla sam salone po cijelom Zagrebu i Royal Bride salon bio mi je posljednja stanica. Imala sam sreće, jer ondje me dočekala haljina kakvu sam željela. Gosti, kao i suprug imali su samo riječi hvale za odabranu krinolinu, a ja sam se na taj dan osjećala zaista posebno.“

Vjenčanje je prošlo uz mnogo veselja, a Tatjana je kazala kako će joj u sjećanju, između ostalog, zauvijek ostati prvi ples. No, ne toliko kao romantični trenutak, već kao simpatična anegdota koju će vjerojatno mnogo puta prepričavati djeci i unucima.

Naime, Tatjana i Ante za ovaj se ples nisu puno pripremali. Zapravo, imali su tek jednu vježbu prije pravog nastupa. Iako su se oboje osjećali neobično i ukočeno, kao lutke na koncima, reakcija gostiju bila je pozitivna i nitko nije ni primijetio da baš i nisu vrhunski plesači.

„Bitna je samo dobra organizacija – i tada se sve stigne. Najbolje je pripremiti sve na vrijeme i obaviti sve što se može ranije, ne ostavljati ništa za zadnji dan“, savjetovala je Tatjana svim našim budućim Royal mladenkama pred kojima su mjeseci priprema za njihov vlastiti veliki dan.

Uz sve to, dodali bismo, potrebno je i malo sreće da sve ispadne onako kako ste zamislili: od same ceremonije, do slavlja. No, čak i nespretni i neočekivani trenuci, kao što je Tatjanin i Antin prvi zajednički ples, dodate će na šarmu i opuštenosti najvažnijeg dana Vašeg života.

Ponosni smo i presretni što smo još jedan prekrasni mladi par otpratili u budući obiteljski život. Želimo im svu sreću u godinama koje slijede i pozdravljamo ih u našu rastuću Royal obitelj.

Vaš Royal Bride tim

Stay true to you and you will find your dream gown.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *