Stefanie & Philipp: Filmska prosidba na njen 18 rođendan

Stefanie je izašla pred kućni prag i ugledala bijelu limuzinu ispred koje su stajale njezine prijateljice. Unutra, u kući, upravo se odvijala obiteljska zabava povodom njenog 18 rođendana. Stefanie nije imala pojma kuda će ih limuzina odvesti, niti je slutila što se sprema. Kad se automobil napokon zaustavio, ugledala je njega – svog Philippa koji je stajao u velikom srcu što su ga oblikovale svjećice na snijegu. Kada mu je prišla, Philipp je kleknuo i pitao je hoće li se za njega udati – Stefanie je pristala. Bio je to nevjerojatna trenutak, kao iz filmova.

stefanie
Ovaj predivni mladi par upoznao se devet godina ranije na zabavi u Philippovom rodnom gradu koji je Stefanie tom prilikom bila posjetila prvi put. Čini se da je riječ bila o nevjerojatnoj slučajnosti ili se pak umiješao prst sudbine: kako god, čim su se ugledali oboje su znali kako su stvoreni jedno za drugo.

Za pripremu samog vjenčanja imali su čitavu godinu, što je, kako kaže Stefanie bilo odlično jer su izbjegli sav stres. Kako su si dali dovoljno vremena, uspjeli su svu organizaciju obaviti sami.

Za Royal Bride Stefanie je čula od prijateljice iz Hrvatske, svidjelo joj se što ondje može iznajmiti dizajnersku vjenčanicu te je odlučila provjeriti hoće li Royal Bride ispuniti njezina očekivanja:

„Iskreno, svaka djevojka mašta o savršenoj haljini koju će odjenuti za svoje vjenčanje. Za mene izbor nije bio težak. Naime, u srcu sam prava mala princeza.

Sjećam se da sam isprobala pet ili šest haljina, a već ona treća bila je moj favorit. Jednostavno sam je obožavala. Ivana Bilić, vlasnica salona, pomogla mi je da donesem pravu odluku. Ona je tako krasna osoba. Zbog nje sam se osjećala kao zaista posebna mladenka. Sam dan kad sam odabrala vjenčanicu za mene je bio od velike važnosti – nekako tada tek doista shvatiš da si mladenka i da ćeš se skoro udati“, otkrila nam je Stefanie, naša Royal mladenka, čija ljepota doista ostavlja bez daha.

Plavokosa Stefanie je u raskošnoj krinolini i s vijencem cvijeća na glavi izgledala nestvarno lijepo. Haljina kao da je bila šivana i krojena baš za nju. Neki gosti ostali su bez riječi kad su je vidjeli:

„Stvarno su svi kazali kako je vjenčanica predivna i da izgledam odlično – a iskreno, to je ono što svaka mladenka želi čuti. Dan vjenčanja bio je jedan od najboljih dana u mom životu.

Zaista sam sretnica – udala sam se za čovjeka koji je ljubav mog života. On je divan suprug i bio je tako zgodan mladoženja “, kazala nam je ljepotica Stefanie, sa sjajem u očima.

Kao i mnoge druge naše Royal mladenke, Stefanie tvrdi kako joj je nezaboravan trenutak bio onaj u kojem je hodala do oltara, pod ruku sa svojim tatom.

djevojačka večer

He stole my heart... So I stole his last name.

Unknown

Stefanie je potvrdila kako je, što se same organizacije vjenčanja tiče, najvažnije s pripremama krenuti dovoljno rano. No, osim toga, otkrila je joj nešto:

„Vrijeme prije vjenčanja od posebnog je značaja za svaki par. U tim mjesecima vjerojatno ćete otkriti mnoge stvari o svom partneru koje prije niste znali. Najbolji dio priprema je u tome što sa svakim zajedničkim korakom Vaša veza postaje sve jača i čvršća. Ono što želim poručiti svim budućim mladenkama jest da si uzmu vremena za organizaciju vjenčanja kakvog žele, a kad taj dan dođe,neka uživaju, smije se i zabave – jer to je samo njihov dan!“

Presretni smo što smo ispunili sva očekivanja ovog mladog para i što smo pomogli u transformaciji Stefanie u ono što ona zaista i jest – princezu. Želimo im puno ljubavi i sreće u zajedničkom životu.

Vaš Royal Bride tim

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *