Pet sigurnih znakova da je vjenčanica koju ste odabrali ona prava

U salonu ste i isprobavate vjenčanice, jednu za drugom. Konačno, u jednoj se haljini osjećate zaista dobro i čini Vam se da bi baš ta mogla biti ona prava – no kako biti sto posto sigurna da je upravo ta haljina pravi izbor za Vas? Postoji nekoliko znakova koji upućuju na to, a Royal Bride ih otkriva za Vas.

Nesumnjivo, vjenčanica je najvažnija haljina koju ćete u životu obući. Imat ćete najviše fotografija upravo u ovoj haljini i vjerojatno će zauvijek ostati dio Vaših lijepih uspomena. Nije ni čudo da je svakoj mladenki izuzetno stalo do toga da odabere najbolju vjenčanicu za sebe.

Mi iz Royal Bride tima stekli smo puno iskustva vezano upravo za izbor prave haljine: ispratili smo već toliko sretnih mladenki koje su pronašle haljinu svojih snova i bezbroj smo puta pomogli savjetima i prijedlozima.

Primijetili smo da postoji nekoliko znakova koji jasno upućuju na to da je mladenka odabrala vjenčanicu koja joj najbolje pristaje, i to uz njenu osobnost, prema građi tijela, ali i u skladu s njenim vlastitim očekivanjima. Pa krenimo redom…

1. Nije presudilo tuđe mišljenje

Na probu haljina možda ste doveli kumu, mamu, sestru ili prijateljicu – i to je svakako mudro jer Vam njihova dobronamjerna kritika može uvelike pomoći. No, ponekad tuđe mišljenje može biti i ometajući faktor i zbunjivati Vas.

Ono što smo mi primijetili je da, kad pronađe pravu haljinu, mladenka to osjeti na prvu, prije nego što čuje bilo čije mišljenje.

Ako ste inače osoba koja baš i nema čvrst stav i ne osjećate se dovoljno samouvjereno, pazite da u salon kao pratnju ne dovedete osobu koja bi mogla biti sklona dominantno nametnuti svoje mišljenje. Vi ste mladenka, Vi ćete nositi haljinu i Vaša riječ mora biti zadnja. Ako Vam se čini da Vas treba nagovarati i uvjeravati da je vjenčanica dobra – onda je to siguran znak da morate tražiti dalje.

A wedding dress is both an intimate and personal for a woman - it must reflect the personality and style of the bride.

Carolina Herrera, fashion designer
2. Haljina Vam pruža slobodu kretanja

Iako možda maštate o krinolini sa slojevima tila ili pripijenoj sexy haljini, nemojte smetnuti s uma kako ćete satima sjediti, stajati i plesati u ovoj haljini. Vjenčanica Vas ne smije sputavati u tome da uživate na vlastitom vjenčanju i sputavati Vas kretanju. Također, provjerite odgovara li Vam materijal haljine. Na dan vjenčanja trebate se osjećati udobno i zračiti samopouzdanjem – je li to ono što Vam pruža vjenčanica koju ste odabrali?

3. Provjerili ste i druge opcije

Čak i ako već znate da ne želite krinolinu, jer ste oduvijek maštali o haljini sirena kroja otvorenih leđa, probajte i druge opcije. Došli ste u salon vjenčanica da isprobate nekoliko modela haljina pa tako i učinite.

Probajte i pokoju haljinu sasvim drukčijeg model od onog kakve ste zamislile – možda budete ugodno iznenađene svojim odrazom u ogledalu.

Ključ je u tome da razmišljate out of the box i dopustite si pokoji izazov – opustite se, riječ je samo o probi, ne znači da ćete haljinu i kupiti. Nakon što probate i druge opcije bit će Vam jasnije je li model koji ste isprva željeli doista jedini koji dolazi u obzir.

4. Vjenčanica koja komplementira Vašu figuru
royal-bride-prava-vjencanica

Choose the dress that makes you feel most like yourself, because that's who he fell in love with.

Svaka je žena drukčije građena, a tipovi građe tijela mogu se podijeliti u nekoliko osnovnih grupa. Provjerite koja je Vaša građa i uzmite to u obzir kod biranja vjenčanice. Ovo ne znači nužno da morate odabrati model vjenčanice prema svojoj figuri, ali znajte da bi Vam neki modeli naprosto puno bolje pristajali od drugih. Haljina na modelu ili na vješalici može izgledati prekrasno, ali jedino je bitno da dobro izgleda na Vama, zar ne? Naglašava li odabrana vjenčanica ono što na svom tijelu želite istaknuti i prikriva li ono što biste možda rado sakrili? Ako je tako, onda je to prava haljina za Vas.

5. Odabrali ste haljinu iz pravih razloga

Odabrali ste vjenčanicu jer Vam se najviše svidjela, a ne zato što se sviđa Vašoj mami, zato što se bliži kraj Vašeg termina za isprobavanje, a Vi ste već umorni ili zato što je upravo taj model sada u trendu.

Nemojte forsirati odluku, nemojte brzati – strpite se dok ne pronađete haljinu koja će Vas oduševiti i zbog koje ćete osjetiti leptiriće u želucu. Naše Royal mladenke često kažu kako su se u svoje vjenčanice „zaljubile na prvi pogled“. Dopustite da se taj čarobni trenutak dogodi i Vama.

Vaš Royal Bride tim

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *