Pet iznenađujućih stvari o zarukama koje sigurno niste znali

Možda ste čule bezbroj priča Vaših prijateljica i toliko puta vidjele tu scenu u filmovima: on klekne i otvori kutijicu s prstenom… Sve skupa bude savršeno ili pak ispadne sasvim nespretno i slatko, ali u svakom slučaju – romantično. Možda ste zamišljale kako će izgledati trenutak u kojem ćete svojem odabraniku izgovoriti sudbonosno ‘da’. Kako god, prilično smo sigurni, neke bi Vas stvari mogle iznenaditi.

zaruke prosidba
Prije svega, vjerujte nam, jednom kad prsten bude na Vašoj ruci, nećete moći prestati gledati u njega. Vrlo vjerojatno se nećete moći suzdržati od toga da ga svima ponosno pokažete, prijateljice, obitelj i svih 300 prijatelja na Facebooku ubrzo će znati da ste zaručeni. A nakon toga pripremite se na neočekivano…
1. Ponovit ćete priču o prosidbi tisuću puta

Svakoj prijateljici kojoj obznanite radosnu vijest morat ćete iznova, i do u detalje, prepričati kako se točno odigrala prosidba. I to ne samo sada. Bit će to priča koju ćete vrlo vjerojatno pričati cijeli svoj život – osobito ako je prosidba bila po nečemu posebna.

2. Zateći će Vas nespremnu

Čim saznaju da ste zaručeni, Vaši prijatelji, poznanici, a osobito članovi obitelji htjet će znati sve o tome kada i gdje će se održati samo vjenčanje – i obasipat će Vas takvim pitanjima još mnogo ranije no što uopće krenete sa samim pripremama. Ne dopustite da Vam pomalo naporni znatiželjnici pokvare prekrasne mjesece koji su pred Vama.

3. U pidžami, raščupane kose

Iako ste možda zamišljali kako će se sam trenutak prosidbe dogoditi u nekom jako romantičnom okruženju, budite pripravni na to da se sve možda odigra manje glamurozno Vaš voljeni mogao bi odlučiti zaprositi Vas usred dnevne sobe, jednog sasvim običnog dana. Dopustite da trenutak bude i ostane spontan. Vaš dragi možda Vas odluči zaprositi bez zaručničkog prstena ili pak prsten koji bude odabrao neće biti niti nalik onome što ste zamišljale.

Ne dajte da se u Vama probudi malo čudovište, nemojte dozvoliti da Vam veličina ili vrijednost prstena uopće bude od ikakvog značaja. Prsten je samo simbol – i kakvog god da je Vaš dragi odabrao, znak je njegove ljubavi koja nije mjerljiva u novcu.
zaruke-prosidba-prsten

Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light.

Grey Livingston
4. Čarolija trenutka

Naše nam Royal mladenke rado pričaju o tome kako su se zaručile – i bez obzira na to jesu li to očekivale ili nisu, sve su nam potvrdile kako su ostale zatečene i dirnute. Možda nećete moći spriječiti suze radosnice- niti biste to trebale. Možda nekoliko trenutaka nećete moći izustiti ni riječi. Možda Vaša prva reakcija bude iskrena, potpuna sreća i smijeh. Kako god bilo, nemojte se stidjeti svojih osjećaja, dopustite trenutku da bude autentičan.

5. On je isti, a opet nekako drugačiji
Nakon što postanete zaručnici, stvari će se nekako promijeniti, a opet naizgled će sve ostati isto. Čak i ako godinama živite skupa, Vaš će odnos dobiti neku novu dimenziju, koju ćete osjećati kao uzbudljivo osvježenje. Kao da će sve dobiti na težini i značenju.

Uživajte u vremenu koje ćete provesti kao zaručnici jer je to vrijeme koje se više nikad neće ponoviti i koje krije mnoga uzbuđenja. Povežite se još više i dublje kao par. Krenite u pripreme vjenčanja – ali tek onda kad oboje budete spremni.

Vaš Royal Bride tim

royal-bride-zaruke

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *