Natalija & Goran: Od slučajne kave do ljubavi okrunjene brakom

Natalija i Goran prvi puta su se vidjeli u kafiću kamo su došli sa zajedničkim prijateljima, bila je to igra slučajnosti – prva od mnogih zajedničkih kava koje će još popiti. Naime, ova neplanirana kava bila je početak osmogodišnje veze, velike ljubavi koja je nedavno uveličana i brakom.

natalija

Prosidba se dogodila spontano i prirodno, bez velikih gesta. S obzirom na to da su Natalija i Goran već živjeli skupa, oboje su došli na ideju kako bi lijepo bilo okupiti prijatelje i obitelj te zajednički proslaviti svoju ljubavnu priču.

Natalija je za Royal Bride by Ivana Bilić prvi put čula u vrijeme priprema za vjenčanje njezine prijateljice, koja je također bila odabrala Royal Bride vjenčanicu – a bila je to haljina koja se Nataliji jako svidjela. Zato je odlučila i sama potražiti svoju haljinu iz snova upravo u Royal Bride salonu. Potraga nije dugo trajala, završila je trećom srećom:

„Iako sam otprilike znala kakvu vjenčanicu želim, nisam bila sto posto sigurna… Došla sam u Royal Bride salon i uz Vašu pomoć izabrala nekoliko modela. Kada sam obukla treću po redu – nije bilo dvojbe. Baš mi je nekako legla i to je jednostavno bilo to“, prisjetila se naša dražesna Royal mladenka Natalija.

Vjenčanje ovog simpatičnog mladog para prošlo je u opuštenoj atmosferi, baš kao što su i bili priželjkivali.

Izabrana vjenčanica čistih linija i ravnog kroja, s vanjskim slojem fine čipke i detaljima od čipke na leđima, bila je jednostavna, a ujedno elegantna i ženstvena. Natalija je nosila raspuštenu kosu i ukras na glavi, sve je bilo pomno odabrano, s puno ukusa i u decentnom, sofisticiranom stilu.

Haljina se svidjela svima, a Nataliji je odlično pristajala. No, kako kaže, nezaboravan trenutak bio je upravo onaj kada ju je, kao mladenku, prvi put ugledao njen Goran:

„Bili smo okruženi najdražim ljudima i sve je bilo nekako toplo i jako emotivno… Ali trenutak kad me suprug prvi puta vidio u vjenčanici bio je zaista poseban… Cijela paleta osjećaja“, ispričala nam je šarmantna Natalija.

Ponosni smo što smo razveselili još jednu mladenku i uljepšali najvažniji dan u životu ovom lijepom mladom paru.

Royal Bride tim želi Nataliji i Goranu sve najbolje na daljnjem zajedničkom putu!

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *