Marija & Renato: Velika ljubav još iz srednje škole

Srodne duše pronađu se prije ili kasnije, a ponekad već i u srednjoškolskim danima. Marija i Renato upoznali su se još kao tinejdžeri i ostali su skupa devet godina, nakon čega je bilo jasno da je vrijeme za idući veliki korak – vjenčanje.

Renato je odlučio doista iznenaditi svoju dragu neočekivanom prosidbom – pričekao je tjedan dana nakon Valentinova kako bi je pitao hoće li mu postati ženom.

U ovom su posebnom trenutku sudjelovali i njihovi zajednički prijatelji, naime, nakon što je Renato Mariju izveo na romantičnu večeru, otišli su u svoj omiljeni kafić gdje ih je dočekalo cijelo društvo. Tako su svi skupa proslavili zaruke.

S pripremama za vjenčanje nije se dugo čekalo. Marija, ljepotica velikih, toplih očiju i prelijepih crta lica, oduvijek je maštala o haljini dostojnoj princeze. Dakako, to je mogla biti samo raskošna krinolina s korzetom i slojevima tila:

„Od malih sam nogu sanjala upravo o takvoj haljini: krinolina s korzetom ukrašenim šljokicama… Royal Bride bio mi je prvi i jedini salon u kojem sam bila, probala sam četiri modela, nisam imala potrebe puno birati, ni tražiti dalje. Odmah sam znala da je to ta haljina i sretna sam jer znam da nisam pogriješila. Obasipali su me komplimentima čitavu večer.“
royal-bride-marija
'How incredible would it be to tell your kids you married your High School Sweetheart!'
Svjedočimo tome svaki put: kad mladenka pronađe pravu haljinu, ona to osjeti bez greške. Tako je bilo i u slučaju naše Royal mladenke Marije.

Royal Bride by Ivana Bilić odabrala sam isključivo zato što sam znala da ću ovdje sigurno pronaći haljinu o kakvoj sam sanjala, a tako je i bilo. Svoje iskustvo s Royal Bridom ne mogu opisati riječima. Želim pohvaliti sve zaposlenice koje su bile uz mene i moju malu klincezu Vitu. Pomogle su nam oko odabira i često bi uputile lijepu riječ, savjet ili kompliment. Posebno bih se htjela zahvaliti Matei, članici Royal Bride tima, na trudu koji je oko mene uložila“, prisjetila se Marija, koja je u klasičnoj krinolini i s podignutom kosom izgledala kao kneginja iz bajke.

Slike govore sve o tome u kakvom je veselom raspoloženju prošlo vjenčanje ovog mladog para. Želimo im dug i sretan bračni život, ispunjen veseljem i ljubavlju.

Vaš Royal Bride tim

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *