Marija & Ivan: „Bez pretjerivanja, bio je to najljepši dan u životu“

Ivan je odluku da zaprosi svoju djevojku Mariju donio spontano. Bili su na vjenčanju njegovog bratića i on je u samo nekoliko minuta sve isplanirao: popeo se na pozornicu te je poslao svog najboljeg prijatelja po Mariju, da bi zatim kleknuo i pred punom salom ljudi pitao hoće li se za njega udati. Malo je reći da je Marija bila iznenađena…

„Teško je riječima opisati euforiju, veselje, suze radosnice i atmosferu koja je nastala kada su svi shvatili što se zapravo događa“, prisjeća se naša prelijepa mladenka Marija.

Marija i Ivan na brak su se odlučili nakon četiri godine veze koja je počela poznanstvom na radnom mjestu – na kojem rade skupa i dan danas.

Kad su počele pripreme za vjenčanje, Marija nije imala baš nikakvu predodžbu o tome u kakvoj bi se vjenčanici htjela udati. Jedino što je sa sigurnošću znala je to da njezina haljina treba biti čisto bijela.

Odmah se odlučila svoje povjerenje pokloniti brendu Royal Bride by Ivana Bilić, jer je godinu prije bila pratnja prijateljici koja je također u Royal Bride salonu odabrala svoju vjenčanicu – te se tom prilikom uvjerila kako je izbor vjenčanica bogat i da će, kad dođe njeno vrijeme, ovdje bez sumnje pronaći ono što želi.

Probala sam dosta modela, sve vjenčanice su bile prekrasne i prije svega udobne, a presudna je bila ona koju mi je vaša djelatnica Megy, na temelju svojih sposobnosti i stručne procjene, uz nenametljiv pristup donijela da probam. Ni sama nisam znala sto želim – ali Megy je znala, a sve što je slijedilo poslije toga su samo komplimenti i prekrasne uspomene. Ovim putem joj se još jednom od srca zahvaljujem jer mi je spasila život i uljepšala najbitniji dan u životu“, ispričala nam je naša Royal mladenka Marija.

Da je vjenčanica A-kroja, s čipkom na ramenima i rubu haljine te pripadajućim velom, bila pun pogodak, dokazale su reakcije gostiju.

Ono što mi je najviše ostalo u sjećanju su komentari da izgledam predivno, da sam to u potpunosti ja i da se vidi da mi nitko nije nametnuo ništa vezano za izbor haljine“, dodala je Marija.

I Ivanu i Mariji ostvarili su se snovi: vjenčanje je bilo baš onakvo kakvo su oboje bili priželjkivali.

„Bez pretjerivanja, bio je to najljepši dan u životu“, zaključila je lijepa Marija.

Želimo zahvaliti ljupkoj Mariji što je na svoj najvažniji dan odlučila odjenuti upravo Royal Bride vjenčanicu, kao i na svim njezinim riječima hvale. Mnogo sreće mladom paru od srca želi Royal Bride tim.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *