Lana & Matija: Ljubav sa školskog igrališta

Možete li zamisliti da svog budućeg supruga upoznate u osnovnoj školi, na igralištu? Upravo se ovo dogodilo našoj Royal mladenki Lani i njezinom odabraniku Matiji. Prijateljstvo iz školskih klupa preraslo je u osmogodišnju vezu – a njihova nevjerojatna priča odnedavno je okrunjena i brakom.

Baš kao u romanima, upoznali su se kao dječak i djevojčica, a sada su sretni bračni par. Mi, iz Royal Bridea, posebno smo ponosni što smo dio ove inspirativne ljubavne priče.

Kako je cijela njihova veza pod znakom romantike- takva je bila i prosidba. Matija je Lanu odveo na mjesto gdje su se prvi put poljubili kako bi je ondje pitao hoće li ostatak života provesti uz njega.
„Padala je kiša a mi smo stajali ispod jednog kišobrana, bilo je čarobno“, otkrila nam je naša prelijepa mladenka Lana.

Krenule su uzbudljive pripreme za vjenčanje i Lana je najprije željela pronaći savršenu vjenčanicu. Nije dugo razmišljala o salonu vjenčanica kojemu će pokloniti svoje povjerenje, za Royal Bride znala je već ranije.

“Nisam dvojila oko salona u kojem ću potražiti haljinu iz snova, odmah sam znala da će to biti Royal Bride, koji sam odabrala zbog predivnih haljina, prekrasno uređenog prostora samog salona, profesionalnog osoblja, kao i zbog dugogodišnjeg poznanstva s divnom vlasnicom, Ivanom Bilić. U Royal Bride salonu osjećala sam se kao u bajci“, prisjetila se Lana koja je dodala kako joj je Royal Bride tim puno pomogao i kod samog odabira vjenčanice.

Da je vjenčanica za koju se na kraju odlučila ona prva znala je čim ju je odjenula. Ona prava za Lanu je bila sofisticirana čipkasta haljina u modernom kroju sirene, s otvorenim leđima i odgovarajućim veom.
„Vjenčanica je svima bila predivna. Moj Matija je bio oduševljen, ja sam se u toj haljini divno osjećala – a to je na kraju bilo najbitnije!“

Vjenčanje, kod organizacije kojeg su mladenci uložili puno truda, ispalo je i bolje no što su se mogli nadati. Dakako, romantičnih trenutaka nije izostalo:

“Posebni su mi, između ostalih, bili trenuci kada me Matija vidio u vjenčanici prvi put te hodanje prema oltaru s mojim tatom s jedne strane i Matijom s moje druge strane. No, i kasnije, nakon službenog dijela, zabava je bila odlična, šalili smo se i skupa radovali– sve u svemu, izvrsno smo se proveli. Bilo je jako veselo i emotivno“, zaključila je naša ljupka Royal mladenka Lana.

S početkom kakav su imali Lana i Matija, a pri tom mislimo na poznanstvo iz školskih dana, ne sumnjamo kako će njihova ljubav trajati zauvijek. Želimo im da i njihov bračni život bude u znaku romantike i da sudbina ispiše još puno lijepih stanica u njihovoj zajedničkoj ljubavnoj priči.

Vaš Royal Bride tim

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *