Ivona & Mario: Upoznali se na Božić, a zaručili na Valentinovo

Mario je svoju djevojku Ivonu odlučio zaprositi baš na Dan zaljubljenih. Kleknuo je pred nju usred zajedničke šetnje po gradu kako bi je upitao hoće li provesti ostatak života s njim:

„Sve se dogodilo brzo. Kad je kleknuo, srce mi je kucalo poput bubnja. Bilo je neopisivo, sreća koju je teško pretočiti u riječi – treba je baš doživjeti“, kazala je lijepa plavuša Ivona koja je ubrzo zatim postala naša Royal mladenka.
Ivona je svog budućeg supruga upoznala četiri godine ranije, i to baš na Božić, kad su oboje izašli u isti noćni klub, u mjestu u kojemu su oboje živjeli.

„Kroz četiri godine veze polako smo se upoznali te smo shvatili kako želimo provesti život zajedno i naravno, na kraju smo se odlučili na ovaj veliki korak”, ispričala nam je naša Royal mladenka.

Ivona je oduvijek znala kakvu haljinu želi nositi na svom vjenčanju – u obzir je dolazila jedino snježno bijela raskošna krinolina u stilu prave princeze. Nije odustajala od ideje točno takve vjenčanice sve dok je na koncu nije pronašla- u Royal Bride salonu.

„Sestre su mi pomogle u odabiru krinoline, i njihov trud mi je puno značio. Royal Bride by Ivana Bilić pronašla sam na Facebooku i to nakon jedne duge potrage za salonom vjenčanica po mom ukusu. Za mene se traženje na kraju itekako isplatilo – doista sam izuzetno zadovoljna. Osim toga, želim puno pohvaliti osoblje Royal Bride salona. Zbog cura koje tamo rade osjećala sam se prekrasno. Bila sam baš onakva mladenka kakvom sam se i zamišljala, a Mario je bio oduševljen. Na sam dan vjenčanja, komplimenti su stizali sa svih strana! Sestre mi još i dan danas govore da sam imala najljepšu vjenčanicu“, pohvalila se prekrasna Ivona koja je u krinolini, gornjeg dijela ukrašenog luksuznom čipkom i s trakom oko struka, izgledala doista kraljevski.

Njezin outfit nadopunila je decentna tijara ukrašena sitnim dijamantima koja je predivno pristajala uz plave uvojke njezine raspuštene duge kose – baš kao u Trnoružice iz bajke.

Ivona nikako nije mogla izdvojiti trenutke svog velikog dana koje bi posebno istaknula za ovu priliku- jednostavno joj je cijelo vjenčanje bilo nešto najljepše što je iskusila. Taj će dan, kaže, zauvijek ostati u njezinom srcu.

After all, there is something about a wedding gown prettier than in any other gown in the world.

Douglas William Jerrold, witer
Jako smo sretni što smo ostvarili Ivoninu želju i što je na jedan dan postala prava princeza. Sretne i nasmijane mladenke su razlog zašto s ljubavlju radimo posao koji radimo.

Čestitamo našim lijepim mladencima i pozdravljamo ih u našu Royal obitelj.

Vaš Royal Bride tim

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *