Ivana Bilić opet oduševila! Zavirite u najnoviju 2018 kolekciju unikatnih vjenčanica

Klasična svevremenska ljepota, elegancija i seksipil, unikatni dizajn i uz pažljivo birane metre ekskluzivne čipke i satena, ručno rađene i proizvedene u Hrvatskoj – sve ćete to pronaći u novoj #RoyalBrideByIvanaBilich 2018 kolekciji vjenčanica!

Ivana Bilić renomirana je modna dizajnerica, i vlasnica Royal Bride brenda, koja svakom svojom kolekcijom uvijek iznova oduševljava. #RoyalBrideByIvanaBilich već dugo postoji kao sinonim za istančani stil, samo ekskluzivne materijale i unikatni dizajn, koji se ne može pronaći igdje drugdje.

Ponekad inspirirana materijalom, koji ručno odabire posvuda po svijetu, ponekad samo skicom na papiru, ali uvijek motivirana da kreira nešto zaista posebno. Ivana svaku vjenčanicu ili večernju haljinu kreira s jednako puno pažnje kao da je prva haljina koju radi.

 

A rezultat?

Rezultat su mala umjetnička djela! Unikatne i tako savršene vjenčanice koje oduzimaju dah i zasjenjuju sve oko sebe. Sve naše Royal Bride mladenke oduševljene su dojmom koje ostavljaju na svoje goste vjenčanja.  

Budite i vi naša Royal mladenka – pošaljite nam poruku u inbox na Facebooku ili nas nazovite na 014831557 i rezervirajte svoj termin probe već danas.

Budite među prvim mladenkama koje će isprobati vjenčanice iz nove, ekskluzivne kolekcije. U galeriji pogledajte kako je to izgledalo na snimanju Royal Bride najnovije kolekcije 2018.

 

Modeli: Mia Matic i Anastazija Đurić
Makeup: Nela Make up
Fotograf: Goran Matijasec
Frizura: Domagoj Vidakovic

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *