Ivana Bilić: Drage mladenke, upoznajmo se bolje!

Vjenčanje je jedan od najljepših, najuzbudljivijih, ali često i najstresnijih dana u životu mladenaca. Većini je mladenki haljina koju će nositi toga dana, i koja će zauvijek ostati u njenom sjećanju, jedan od najvažnijih elemenata samog vjenčanja. Zato mi iz tima Royal Bride by Ivana Bilić shvaćamo odgovornost, ali i ljepotu svog posla.

Vjenčanice su naša strast. U dugom nizu godina koliko se već bavimo ovim poslom, upoznali smo mnogo mladenki, bili smo dio najvažnijeg dana njihova života, dijelili smo njihovu radost, postali smo njihov suputnik na uzbudljivom putu pronalaženja savršene haljine, one o kakvoj su mnoge maštale još kao djevojčice.

Tijekom svog predanog rada skupili smo dragocjeno iskustvo koje želimo podijeliti s Vama: uskoro možete očekivati članke na temu odabira vjenčanice koji će nastajati s ciljem da pomognemo svim budućim mladenkama.

„Bit će to članci pisani iz perspektive osobe koja svakodnevno upoznaje na desetke žena koje se suočavaju s jednim od najvažnijih i možda najstresnijih trenutaka u životu – danom vjenčanja. Svake godine lansiram kolekciju od 45 modela unikatnih vjenčanica po posljednjoj modi, i to u svom vlastitom stilu, a ispostavilo se kako je to stil u kojem se prepoznaju i mnoge od Vas. Ono što želim je još bolje upoznati Vas. Pripremam najnoviju kolekciju za 2018. godinu i želim da sudjelujete u kreiranju kolekcije. Želim čuti što je Vama najljepše, kako se zamišljate i što mislite na temu onoga što ću Vam pokazati. Kao i uvijek puni smo iznenađenja u Royal Brideu stoga ću jednu od Vas nagraditi s izradom Couture vjenčanice po mjeri i želji. Sve je dopušteno i nebo je granica. Čitamo se uskoro, veselim upoznati Vas bolje.“

Ivana Bilić, vlasnica i kreatorica branda Royal Bride

bilic

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *