Ideje za djevojačku večer prema horoskopskom znaku

Bez obzira planirate li sami svoju djevojačku večer u zadnji detalj ili će vas kuma i prijateljice iznenaditi ludim tulumom, važno je da vaš djevojački tulum bude odlična zabava. Najbolja zabava u vašu čast reflektira upravo vas i ono što zaista jeste i volite, a tko vas bolje razumije i zna od horoskopa! 🙂

djevojačka večer

Otmjena zabava sa šampanjcem ili večera uz vrhunsko vino, karaoke ili divlji tulum sa striperom? Ovisi o vašem horoskopskom znaku.

 

Ovnica

Cuga, ekipa i tulumi do jutra – pustite svoju unutarnju životinju da tulumari, barem ovaj posljednji put, prije nego je ukrotite prstenom. Zvijezde kažu da je idealna tema za vašu nezaboravnu večer disko i neki natpis na majici koji će nagovijestiti kako odlazite iz mora slobodnih riba.

 

Bičica

Vi volite svoju privatnosti i eleganciju pa ćete se najbolje osjećati u nekom ekskluzivnom restoranu uz fino kvalitetno vino u potocima, dobru hranu koju ćete jesti prstima i prijateljice uz koje ćete proslaviti godine poznanstva. Tematski biste sve to mogli upotpuniti elegancijom starog Hollywooda.

 

Blizančica

Gužva, buka, glasna glazba – to su pojmovi koje volite kod dobrog tuluma. Karaoke uz potoke alkohola, direktan dolazak na doručak uz što više ljudi, repriza koja se samo nastavlja i striperi. Otprilike tako razuzdani tulumi izgledaju kad ste vi u pitanju. Tema ludog Las Vegasa (ili odlazak upravo tamo) djelovat će sjajno! Uz onu “što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu“.

 

Račica

Mala, intimna, otmjena zabava u krugu najboljih prijateljica je ono što vam najviše odgovara. Rezervirajte podrum s vrhunskim vinom i budite selektivni s pozivnicama – samo oni do kojih vam je stvarno stalo. Retro tema vama bi mogla biti fantastična nadopuna djevojačke večeri.

 

Lavica

Klubovi, gužva, vreva grada – to je ono što vas pokreće. Zato i za svoju djevojačku večeru potražite trendy pab ili poznati klub, gdje će svi vidjeti kako ste upravo vi buduća mlada! A tema? Royal Bride, naravno! Kraljica bez krune je besmislica, pa će blještava tijara biti trešnjica na šlagu vašeg divljeg djevojačkog tuluma.

 

Djevica

Vaša diskretna priroda pokušat će izbjeći cijelu ovu zbrku i reflektore pa ćete najvjerojatnije završiti na tulumu iznenađenja. A ako vas kuma dobro poznaje, bit će to malo okupljanje dragih ljudi. Razmišljajte ipak o svom djevojačkom tulumu i predložite jedan spa dan: uživanje, relaksiranje i zen. Ne moraju sve djevojačke večeri biti obilježene alkoholom i mamurlukom.

 

Vagica

Gurmanica u vama ne voli gužve i divljinu, vi radije uživate u manjim okupljanjima i finoj klopi s dragim ljudima. Zato će vaša djevojačka večera najvjerojatnije izgledati više kao pidžama party: mala družina, puno selfija, grickalice, šampanjac, filmovi, društvene igre…

 

Škorpionka

Senzualna škorpionka voli sexy donje rublje, čipku i sex igračke. A kako ne biste ostali zakinuti za ijedan detalj ovog vrućeg tuluma, predlažemo da se ipak vi primite organizacije. Također, strip klub, ples oko šipke ili striper upotpunit će ovu večer savršeno!

 

Strijelčica

Istraživačica i avanturistica, vi ste ženska verzija Indiana Jones i za vas bi idealan djevojački tulum započeo tako da vas prijateljice iznenade izletom. Adrenalin park, zip-line, skok padobranom, paint ball ili nešto slično teme su koje bi vas najviše razveselile.

 

Jarčica

Za početak večeri odlazak u umjetničku galeriju ili kazališnu predstavu gdje ćete pogledati neku dobru komediju nahranit će vašu uvijek gladnu dušu za kulturom i smijehom. Vi više volite da vas se zabavlja nego da vi zabavljate. A vaša tema za djevojačku večeru? Razmislite o maskiranom tulumu.

 

Vodenjačica

Avanture vas zabavljaju više nego biste htjeli, zato okupite svoju bandu cura i odvedite ih na neku akcijsku zabavu gdje je važan timski duh, poput escape rooma ili paint balla, a onda unajmite limuzinu i odvezite se na neku burlesku ili “drag show“, gdje biste čak i vi mogli završiti na pozornici. A tema vaše djevojačke večeri? Tulum divljih životinja!

 

Ribice

Mistična, duhovna, čarobnica u vama ovaj bi djevojački tulum mogla poželjeti neku unikatnu mješavinu okultnog i uživanja. Nešto poput mitskih vještica: prekrasnih žena koje bi gole plesale uz alkohol i glazbu vilenjaka. Okupite svoje cure, rezervirajte luksuznu kuću s bazenom, kupite puno cuge, pozovite tarot čitačicu, sve dekorirajte svijećama ili lampicama i uživajte.

 

Ne zaboravite pročitati ideje i za svoj podznak, a onda za svoj tulum napravite mješavinu ideja znaka i podznaka. 😉

I podijelite ovaj članak svojoj kumi i curama, kako bi vam znale isplanirati najbolju djevojačku večeru ikada!

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *