Doris & Silvio: „Kad me vidio, oprostio mi je čak i kašnjenje na vlastito vjenčanje…“

Njihova ljubav traje već preko deset godina, ali na početku nije sve išlo tako glatko: kad su se upoznali, Silvio se zaljubio u prelijepu Doris na prvi pogled, no ona ga je odbijala mjesecima. Čini se da se upornost nekad doista isplati, jer tvrdoglavi Silvio nije odustao i na kraju je ipak osvojio srce svoje odabranice.

doris

Photos by SpinakerGraphics, uz posebnu preporuku Royal Bride tima –Follow SpinakerGraphics on Facebook and Instagram

Kad je Silvio odlučio kako želi ostatak svog života želi provesti uz Doris, isplanirao je u tajnosti prosidbu, no Doris je nanjušila kako se tu nešto sprema:

„Posumnjala sam jer on ne zna lagati, ponašao se drukčije. Dok je klečeći izgovarao nešto tipa hoćeš li ostarjeti sa mnom, ja sam prasnula u smijeh i nisam se mogla prestati smijati – a pogled na njegovo lice, zbunjeno radi moje reakcije, zauvijek ću pamtiti“, Doris se prisjetila tog simpatičnog trenutka koji je obilježio početak novog razdoblja u njihovim životima.

Photos by SpinakerGraphics, uz posebnu preporuku Royal Bride tima –Follow SpinakerGraphics on Facebook and Instagram

Naša Royal mladenka otprilike je znala kakvu bi vjenčanicu željela, ali tek kad je razgledala bogatu ponudu brenda Royal Bride by Ivana Bilić, ideja je postala jasnija. Isprobala je nekoliko haljina – sve dok je vlastiti odraz u ogledalu nije očarao. Doris nam je kazala kako se u Royal Bride salonu od početka osjećala ugodno i posebno:

„Pristup je naprosto bio topao i osjećala sam da mi se pristupa sasvim individualno, a ne kao na pokretnoj traci… O kvaliteti i profesionalnosti ne moram ni govoriti – sve je zaista bilo na vrhunskoj razini.“

Naša mladenka duge smeđe kose, velikih bademastih očiju i zaraznog osmijeha odabrala je pripijenu, elegantnu haljinu modernijeg kroja, koja je savršeno istaknula njezinu skladnu građu tijela. Uz ovu senzualnu vjenčanicu otvorenih leđa izabrala je i prikladni dugi veo, koji je u čitav izgled unio dašak klasike i onaj poželjni romantični touch. Gosti, a osobito ženski dio, bili su oduševljeni izborom koji je govorio u prilog mladenkinom istančanom osjećaju za modu:

„Suprug je pak bio zanijemio od sreće te se opet zaljubio u mene. Kad me vidio u vjenčanici, oprostio mi je čak i kašnjenje na vlastito vjenčanje i tri sijede vlasi koje je zaradio čekajući me“, ispričala nam je naša nasmijana Royal mladenka Doris.

Na vjenčanju je, uz prelijepu Doris, svima dah oduzela i jedna šarmantna mlada dama: djeveruša koja je također nosila Royal Bride haljinicu od tila. Presretna djevojčica zablistala je poput prave princeze i svojom je pojavom svima uljepšala dan. Uz nju je do oltara hodao mali djever koji je nosio prstenje, odjeven u Royal Black odjelce.

Ali tu nije kraj slatkih iznenađenja, na ovom je vjenčanju posebno mjesto imao i najmanji, četveronožni gost: mops Mo koji je počasni član obitelji već deset godina.

Psić Mo ponosno je nosio leptir mašnu te je zaslužio titulu najšarmantnijeg gosta tog doista posebnog vjenčanja.

Ovaj mladi par čekaju još mnogi prekrasni trenuci i radosti obiteljskog života. Zahvalni smo im što su odabrali baš nas da budemo dio najposebnijeg dana njihovih života. Royal Bride tim želi svu sreću simpatičnim mladencima koji su postali dio naše Royal Bride obitelji.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *