Anđelina & Kenan: zabranjena ljubav koja je sve pobijedila

Anđelinina i Kenanova ljubavna priča počela je kao mnoge druge: upoznali su se u jednom austrijskom klubu, svidjeli se jedno drugom, sprijateljili se na Facebooku te su se počeli družiti… No, ovoj ljubavi je na putu stajala velika prepreka- njihove su obitelji bile različitih religija.

anđelina
Zbog straha od toga što će reći okolina, Anđelina i Kenan skrivali su svoju vezu dvije godine. Kad su napokon skupili hrabrosti da se otkriju svojim roditeljima, obitelji nisu bile oduševljene. Ipak, s vremenom su prihvatili da su Anđelina i Kenan par.

Godinu dana nakon toga, Kenan je svoju dragu odveo u prekrasan dvorac na romantičnu večeru. Dok su uživali u pogledu na Graz, Kenan je pitao Anđelinu hoće li s njim provesti život. Sa suzama u očima, ona je pristala.

„Nakon svega što smo prošli zajedno, došlo je vrijeme za idući korak u našim životima“, kazao je Kenan.

S planovima za vjenčanje nije se čekalo. Anđelina je najprije krenula u potragu za savršenom vjenčanicom. Nakon malog istraživanja po internetu, Anđelini je za oko zapeo hrvatski brend Royal Bride – kao da je znala da je baš ovdje čeka njezina haljina iz snova.

„Naravno, najvažnija bila mi je vjenčanica. Na Royal Bride naišla sam putem Facebooka i odmah sam rezervirala svoj termin. U haljinu koju sam odabrala zaljubila sam se na prvi pogled. Nisam požalila jer sam na vjenčanju za svoju krinolinu čula samo riječi hvale, a gosti su kazali i kako sam najljepša mladenka koju su ikada vidjeli“, prisjetila se naša očaravajuća Anđelina.

Anđelina, djevojka anđeoskog lica, sanjivih plavih očiju i prekrasne plave kose, u bijeloj  je klasičnoj krinolini s korzetom i slojevima tila izgledala baš poput princeze s austrijskog dvora.

„Vjenčanje nije bilo veliko, pozvali smo 180 ljudi, samo prijatelje i užu rodbinu. Najromantičniji trenutak za mene bio je prvi ples. Kad smo zaplesali prvi put kao muž i žena, okruženi ljudima koje najviše volimo – bio je to neopisiv osjećaj“, dodala je naša Royal mladenka Anđelina.

Anđelina i Kenan dokaz su da ljubav sve pobjeđuje. Njihova je priča počela kao tajna veza, a sada je okrunjena brakom, uz blagoslov obitelji i prijatelja.

Royal Bride tim želi im puno sreće i da sve prepreke koje se pojave na putu uspješno zajedno premoste. Sigurni smo da će tako i biti, jer za ovu se ljubav doista može reći da je zapisana u zvijezdama.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *