Uvodna riječ vlasnice:
royal-bride-wedding-gowns-ivana-bilic

Drage moje,

lijepe ste i voljene, što ima lijepše od toga? Vjenčanje je poseban dan u životu svake djevojke, a najbitnija komponenta je vaša haljina. Bilo da volite raskošne krinoline ili elegantni A-line, Vaša haljina ste Vi, znat ćete kada ju pronađete stoga nemojte brinuti. Opustite se, prepustite i uživajte u svakom trenutku ovog ponekad kaotičnog ali svakako prekrasnog perioda u Vašem životu. Royal Bride sam otvorila iz ljubavi a naša misija je izvrsnost prije svega, u usluzi, interijeru i naravno kreacijama, to je mjesto koje će zauvijek ostati u Vašim srcima, mjesto gdje stvarate uspomene sa svojim voljenima.

Vi ste naše kraljice i želimo da se tako i osjećate na samo Vaš dan. Hvala Vam što imamo tu čast pomoći Vam i sudjelovati u stvaranju najljepših uspomena.

Ivana Bilić

Savršena vjenčanica za savršenu mladenku

Royal Bride brand započinje svoju priču u New York-u, svijetskoj prijestolnici mode. Po uzoru na najcjenjenije salone vjenčanica Ivana Bilić kreira brand vjenčanja koji teži i predstavlja samo najbolje.

Vjenčanice su stvorene za modernu mladenku, koja želi biti drugačija te želi zasjati poput dijamanta na svoj dan iz snova. Nakon otvaranja Royal bride momentalno dobiva lavinu pozitivnih reakcija i pohvale mladenki te etabliranih modnih časopisa pa tako postaje često zastupljen na naslovnicama i editorijalima kao što su Storybook, Gala Style, Nova Vjenčanja, Vjenčanja…

Vjenčanice Royal Bride su dizajnirane da budu jedinstvene baš kao i VI, zbog toga ne postoje dvije iste Royal vjenčanice.

Svaki primjerak je unikat, sašiven ručno od najfinijih materijala stoga su vjenčanice Royal tako raskošne na izgled a lagane na dodir.

Naš salon