Royal Bride na naraskošnijem sajmu vjenčanja u regiji!

Ako niste imali prilike posjetiti neki od ovogodišnjih, nedavnih sajmova vjenčanja – ovaj svakako ne propuštajte! A evo i zašto.

 

Na najvećem, najraskošnijem i najoriginalnijem sajmu vjenčanja u regiji, Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb – Royal Bride pokazat će spektakularnu najnoviju ekskluzivnu 2018. kolekciju vjenčanica!

Već 20. godinu zaredom ova najljepša manifestacija slavlja vjenčanja ugostit će pregršt domaćih izlagača, ali i onih iz regije i svijeta. Bit će tu modnih revija, radionica, hair&make up prezentacija, degustacija torti i slastica, nagradnih igara, humanitarnih akcija, more inspiracije i brdo sajamskih popusta.

Tako će i Royal Bride, rame uz rame s afirmiranim svjetskim izlagačima, ponosno pokazati svoje predivne vjenčanice i vjenčana odjela, za koje možete ugrabiti fantastične sajmaske popuste.

Ne čekajte – isplanirajte svoj vikend već danas! Zaokružite datume od 9. – 11 veljače 2018. i ne propustite ovu odličnu priliku kupiti savršenu vjenčanicu za svoj veliki dan po najpovoljnijim cijenama.

 

Radno vrijeme:

petak od 14 do 20 h
subota od 10 do 20 h
nedjelja od 10 do 20 h

 

Veselimo se vašem dolasku,

Vaš Royal Bride team

royal bride na sajmu vjenčanja zagreb 2018

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *